Babyliss krultang

Wist je dat de Babyliss krultang ook de eerste elektrische krultang was? Lang geleden (1961) kon je voor het eerst een Babyliss krultang kopen. Vandaag is Babyliss nog steeds het populairste merk, wat onder andere met de hoge kwaliteit en scherpe prijzen te maken heeft. 

Op deze pagina ontdek je de beste Babyliss krultangen van dit moment. Ik leg je uit welke Babyliss krultang bij welk haartype past. Daarnaast ontdek je hoe je de tang het best kunt gebruiken. 

Wat is de beste Babyliss krultang?

De Babyliss Curl Secret 2 krultang staat met stip op 1 in mijn lijstje met goede krultangen. Dit type krultang is voor ieder type haar te gebruiken. Daarnaast is de tang eenvoudig in het gebruik. Wel zo prettig als je geen zin hebt om de handleiding er elke keer bij te pakken. 

Ik heb hieronder een overzicht gemaakt met de beste krultangen van Babyliss. Ook heb ik van enkele krultangen ervaringen toegevoegd.

Babyliss Curl Secret 2 (c1000e)

Er is op dit moment één Babyliss krultang waar mensen echt het geld voor over hebben. En dat is de Babyliss Curl Secret. Dit model helpt je jouw krullen eenvoudig en automatisch je haren te krullen. Doordat de krulstaaf van speciaal materiaal gemaakt is, hoef je daarnaast niet bang te zijn dat de tang te warm wordt. 

Wat de Babyliss Curl Secret echt zo geweldig maakt? De knopjes waarmee je tussen waves, grove en compacte krullen kunt switchen. Echt enorm handig!

Eerste keer dat ik een kruller bij mijn eigen gebruik. Het is nog even zoeken en handigheid vinden maar ben er heel content van. Geeft mooie krullen, haren glanzen ook mooi na gebruik. Als haren vastlopen dan laat deze ook los zodat je haren gemakkelijk kunt verwijderen.

Lianne uit Apeldoorn, 29 jaar met dik haar

Babyliss C332E 32mm

Babyliss C319E 19 mm

Babyliss C112E 36 mm 

Babyliss C449E 10 mm

Babyliss C454E 13 mm

Waar kan ik een krultang van Babyliss kopen?

Kruidvat, Blokker, Coolblue Mediamarkt

Wat is Babyliss Pro?

Hoe werkt de Babyliss krultang?